Работна седмица

Тази седмица се оказа доста натоварена от към работа. Най-лошото, е че нещата не вървят добре, или поне не с желаното и необходимото темпо, а постоянно изкачат някакви проблеми 🙁 Всяка вечер стоя до късно. Дори не съм се виждал с хората, с които по принцип си излизам вечер. Такова нещо цяла седмица не се e случвало от много време, да не кажа месеци … години … Поне се занимавам с интересни неща, но като не вървят си е тъпо.

Единственото ми забавление вечер е сериала Изгубени (Lost). По принцип нямам време да гледам сериал по телевизията, но по Интернет е къде, къде по-удобно – пускаш си когато искаш и която серия искаш. Дори установих, че с mplayer може да си гледам дирекно по http и дори превърта 🙂 Знам, че е пиратско, но иначе няма къде в България да се гледа този сериал, а всъщност си е доста добър. Най-малкото става за разпускане.

Събота и неделя пак няма да мога да си почина, защото ще трябва да ходя до Видин, и сигурно ще мина през OpenFest София само за малко. А, ако Вие няма какво друго да правите, да отидете !!!

1 thought on “Работна седмица

  1. Ахам.. наистина се изгуби Ице. Ама то и аз съм така, затова не се обаждам много много. Пък и като те няма в ICQ-то, никакъв достъп няма да твоята личност.

Коментирай