Нов голямофон

Вчера си взех нов телефон. След като старото ми HTC, вече доста остаря и постоянно ми ревеше че няма място за всички програми, от които пък аз имам нужда, си казах, че е време за смяна. Реших, че едно от основните ми изисквания ще бъде да е с актуална версия на Андроид. Другото, разбира се, е цената, а аз отдавна съм казал, че много пари за телефон няма да дам, така че логичния ми избор беше някой Nexus на старо. Спрях се конкретно на Galaxy Nexus, и доста време дебнех обявите за цена, която да ми хареса – все още има доста места, където му искат 400-500 лева и отгоре за телефон от 2011-та (и то употребяван).

Samsung Galaxy Nexus

И така – вчера си го взех. Update-нах си го (защото не беше и имам силни подозрения, че въобще не е използван, въпреки, че ми го продадоха за втора ръка), и много му се кефя ! Бърз е, готин е, супер е ! Още ми идва малко голям, но мисля, че ще свикна. Да ми е честито !

п.с. а и веднага успях да продам Wildfire-а, така че ми дойде още по-евтино ! Дано на Ади много да й хареса 🙂

4 thoughts on “Нов голямофон

  1. УУу браво Ице, дълго време да си го позлваш с кеф!

    Аз взех да заглеждам един ZTE V970 за $140 от чайна, ама не ми се дават пари, пък и моя Samsung Galaxy Mini 2 си върши идеално работата.

  2. Не мислех, че ще напиша думата „голямофон“ в Google и ще изскочи нещо. Но ето, че сгреших. Благодарение на тази вече поостаряла публикацията се запознах с блога и ми допадна. Поздрави! И bwt.. Galaxy Nexus не е лош телефон. 🙂

Коментирай