В средата на седмицата

По средата сме на тридневната работна седмица, но въпреки това доброто настроение не иска да ме споходи. Цялата еуфория около Великден така и не можа да ме зарази, а на работата нещата не вървят с желаното от всички темпо. От петък се мъча върху едно нещо, което така и не ще да заработи както трябва, и не ще 🙁 Чак толкова глупава грешка, че да не мога да я открия три дена, не беше ми се случвала, Това допълнително ми разваля настроението и дори мисълта, че в петък заминавам за хижа Черноморец до Варна (да не се бърка с гр/с Черноморец), не може да ми го оправи. Все пак се надявам, като отидем там да е весело и да се заредя положително.

Сега и времето се развали. Навън разни гръмотевици се чуват и се радвам, че си изключих LAN-а, защото вече два пъти ми изгаря мрежова карта по този начин. Сега го включих, но gateway-а не се обажда никакъв, и се ядосвам, че не си записах скрипта на Пейо за информиране когато дойде нетя 🙂 а не ми се измисля сега, предпочитам да си пусна freeciv.

1 thought on “В средата на седмицата

  1. Споко Ице.. утре като фръкнем към големия гьол, няма да имаш избор и ще трябва да си свежарка. А колкото до тва дето не бачка, само ми го дай за 5 минути и ще ти го върна “оправено” :)))

Коментирай