Ументелефон

От доста време ми беше ясно, че е въпрос на време да си взема някой умен телефон*. Е, днес се случи. Взех си HTC Wildfire

HTC Wildfire

Общо взето един от най-малките модели, но някак си от вътре не ми дава да дам 500, а какво остава 1000 лева за по-голям/нов телефон. Дори и сега се самозаблуждавам, че това не е телефон а умна джаджа, която евентуално ще ми помогне в комуникацията по интернет, работата и забавлението навсякъде. Взех го втора употреба, но е доста запазен. Човека ми го даде с калъф, протектор и дори стойка за кола. Наистина е неразличим от нов.

Въпреки, че казах че е един от най-малките, на мен ми се вижда огромен ! Още съм като в небрано лозе с Android, но си мисля, че скоро ще се чувствам в свои води. Но все пак ще ми бъде като мини компютър – за GSM телефония ще си използвам добрата стара издръжлива Nokia 1208 и за напред.

Честито ми 🙂

* Smartphone, както е популярно да се казва

6 thoughts on “Ументелефон

  1. Иха, супер е, някой ден и аз, ама ще си взема* от новите серии на Nokia с MS Windows Phone 7, чакам ги с нетърпение, обещават да са страхотни.

    *Майтап..

  2. Ице брао, колко го взе бе 🙂

    Йонов ти хвърли ли си Нокията 🙂

    btw някой да иска C6 (Nokia) :PPP

  3. Пожелавам ти да го използваш скоро и в Мандрица.

  4. Ице, честито! И аз се сдобих наскоро с Андроид (LG Optimus GT540) и усилено го разучавам, ще обменяме опит някой ден 🙂

Коментирай