Военна комисия

Днес сутринта бях на военна комисия в поликлиниката до Марицатекс в Пловдив (води се ДКЦ-3). Точно на хубавия ден 2-ри февруари, се наложи да отида ме огледат хубаво отвсякъде 🙂 Честно казано ми писна да се събличам и обличам – почти във всички кабинети се налагаше, а това в студен зимен ден като днешния, съвсем не беше бързо и лесно. Всички бяха с разни големи якета, фанели, блузи … И така мината цялата сутрин в обикаляне по доктори, като накрая дори не ти казват нищо. Военна му работа, явно всичко е военна тайна 🙂 На комисията поне видях няколко познати и имаше с кой да си приказвам, докато чакахме. След като си тръгнах, отидох да си платя телефона, интернет-а, купих си винетка и … парите ми рязко намаляха 🙁 Скоро не ми искайте пари на заем – нямам 😛 Поне работа се очертава има доста и дано паднат допълнително пари 🙂

2 thoughts on “Военна комисия

  1. като си помисля какви легенди см чувала за тези комисии 🙂 направо си късметлия, че не е имало кой знае какви премеждия..
    п.с. – кукни!
    – ку-ку… 🙂

  2. Горе-долу нямаше премеждия.

    Между другото, наскоро казах на едно друго момиче на изкука, ако е добре, а сега получавам “ку-ку” от теб 🙂 Какво ли означава това ?!? Може би, и ти си добре 😉 Весел ден !

Коментирай