Скучна вечер ли ?!?

Тази седмица съм сам в къщи и снощи след работа въобще не ми се прибираше. Обадих се на няколко човека, но всички бяха или заети или не ми вдигнаха и в крайна сметка се прибрах. Замотах се, стана късно, зачудих се въобще да ли да излизам, въпреки че беше хладно след повече от 24 часовия дъжд над Пловдив … с няколко думи очертаваше се скучна вечер. Изведнъж малко преди 21 часа получих едно писмо в couchsurfing, че двойка испанци имат проблем с host-а им. Разгледах им профила, изглеждаха готини и веднага им писах SMS, че може да дойдат. Пратих им адреса им (те бяха с кола) и към 22 часа вече бяха пред блока ми. Учуди ме, като ми казаха, че попитали някаква полицейска кола как да стигнат до адреса, но естествено не са могли да се разберат на английски и в крайна сметка полицаите са им казали, да карат след тях и са ги докарали до нас.

Montse и Quim се оказаха наистина много забавни хора и ми направиха вечерта 🙂 Тръгнали на шест месечно пътешествие с кола, като за горивото си изкарват пари като свирят по улиците. Така днес ако видите двойка испанци на главната с мини пияно и други страни инструменти да знаете че са те 🙂 В Испания дори имат цяла група от 10 човека. Поговорихме си много добре цялата вечер за пътешествия из Европа и си давахме взаимно съвети. Дори се оказа, че не са разбрали че трябва да си купят винетка за България. Добре че полицаите са видяли 🙂 Като цяло и те и аз останахме много доволни от вечерта. Дори като бяха у нас продължаваха да получават SMS-и от други хора, на които са пратили съобщение, с положителни или отрицателни отговори.

Аз тази седмица като е свободен апартамента, си смених статуса в couchsurfing от maybe на yes и още първия ден срещнах много готини хора 🙂 Хубаво нещо е couchsurfing-a !

Допълнение: ето малко снимки от днес на главната:

Много усмихнати и готини 🙂

3 thoughts on “Скучна вечер ли ?!?

  1. Аз ги видях 🙂 Много им се зарадвах,много интересна музика! Чудна вечер 🙂 Дано да имаш още много такива, Ице!

  2. само ми е интересно какви са били “проблемите” с хоста им и кой е проблемният хост 🙂 .. като видиш такива хора за момент само, се изпълваш с вдъхновение да живееш с разтворено сърце. отразяват красотата на света 🙂 ам хайде, спирам до тук, да не прозвуча прекалено бонбонено 🙂 радвам им се

  3. Ммм дам, съгласна съм с Маги! Пък и музикантите са винаги много весели и създават настроение:) Всеки,който твори със сърцето си,е такъв като тях- усмихнат, приветлив, отворен съм света и щастлив 🙂

Коментирай