Часовника на фотоапарата

От няколко дена се опитвам да се справя със снимките от неделната ни разходка край Дедево (миналата неделя). След като събрах снимките от всички фотоапарати, реших че е добре да ги сложа на Нашите Снимки. Викам си една бърза категорийка – копирам ги в една директория, подреждам ги по дата и час на снимане, махам повтарящите/близките/някои снимки и готово. Работа за един час. Да, ама не  – оказа се че фотоапарата на Магито е по старото време, а на Ели съвсем някакво друго. Такова омазване стана, че още не мога да се оправя. Така че – Маги, Ели, сверете си часовниците на фотоапаратите. Моля.

Така, след като се намрънках, да попитам и другите ми читатели, които имат цифрови фотоапарати – сверявате ли си редовно часовниците им ? Аз лично си мисля, че това е нещо много важно и допълва снимката като цяло. Да не говорим, че е полезно за дребни ежедневни задачки, като горната.

п.с. извинявам се за мрънкането, ама си стоя в нас с прясно изваден зъб (по-точно корените, които бяха останали) и вече ми минава упойката и започва да боли … и какво ми остава освен да мрънкам и да се оплаквам …

3 thoughts on “Часовника на фотоапарата

  1. Олиии, Ицеееее, зъбче ли са ти извадили? МалииииииииБ
    Хайде, да минава немедлено!

Коментирай