Вместо Блуба Лу

Лудницата около абитуриентите е в разгара си. След работа трябваше да закарам нашите на едно място, точно тогава се развилня силна буря. Точно след нея се наложи да шофирам по мокрите пътища, и навсякъде баха наизлезли абитуриенти с лъскави коли и джипове и се чуваха само надути клаксони. Едвам се промуших покрай панаира. На едно кръстовище дори беше станала катастрофа, от която имаше още по-голямо задръстване. Беше екстремно градско каране.

Вечерта трябваше да ходя на концерт на Блуба Лу в Конюшните, но поради лошото време са отложили концерта. Добре че имам вътрешни хора и ме информираха своевременно по SMS 🙂 Така не се разкарвах до горе, а отидох направо в Петното, където изживях новото ми ампоа като продавач на калъфи (как се превежада case) за дискове. Като разбраха колко евтино ги намирам в търговиите, напоследък всички искат да им купувам. Днес раздадох два по 40 и два по 20 диска, все за по лев и половина. Аз лично имам от известно време и наистиан са удобни за разнасяне на дискове навсякъде с теб, а и са сравнително здрави 🙂 Хубаво е винаги да имаш под ръка един Knoppix, GeeXboX и някоя друга емпетройка 🙂

Не се задържах дълго в Петното. Излязох, но нещо не ми се прибираше и малко се разходих в следдъждовното време. По принцип не обичам дъждовете, но след тях е хубаво и ми харесва мириса 🙂 Спрях се в едни кабинки и проведох един 35-минутен разговор до Германия, от който ми стана хубаво и ми пооправи настроението.

Коментирай