За ИраклиРесорт

Снощи Магито ми изпрати един линк за строителството в Иракли. Толкова се възмутих, че чак не можах да напиша нищо тук. Сега обаче си мисля да не оставя това така.

Причината да ми изпрати линка беше частта от сайта озаглавена “Култура” (???), където всъщност се представя как

основните проблеми в Иракли са периодичните набези на незаконно пребиваващи къмпингари и хипита. Те строят биваци от найлон и изсечени дървета, разпъват палатки в частните имоти, на плажа и в гората. Устройват комуни тип „цигански катун”, в отсъствието на всякаква елементарна хигиена и без да спазват законите както и правилата в курорта. След себе си нарушителите оставят купчини от битови отпадъци, пластмасови и стъклени бутилки, а нерядко и употребявани спринцовки, неугасени огньове …

А точно под този текст стои открадната от моя сайт снимка, на която дори се вижда моята палатка (старата, с печата Пловдив 4000) ! Абсурдното е, че тези снимки са от почистването на Иракли, което напълно противоречи на техните аргументи, че “оставяме купчини битови отпадъци”. Смея да твърдя, че почти всички, които ходихме на Иракли, си взимахме всички отпадъци с нас (както правим и сега навсякъде).

Освен това с публикуването на този текст и снимка на нашите палатки отдолу си мисля, че с по-добър адвокат може да ги съдим за клевета,че ни наричат наркомани.

Най-лошото и това, което ме потресе най-много из сайта беше, че в секцията “Галерия” има чудесни снимки на Иракли и околността, а в останалата част от сайта авторите гордо заявяват как ще застроят всичко ! И след това ще поставят 60% озеленяване … а какво й е на сегашната зеленина ?

7 thoughts on “За ИраклиРесорт

  1. “Превъзбудени дроги-имитатори от филма „Плажът” с Леонaрдо Ди Каприо!”

    Ей тия са супер нагли…

  2. На зла круша – зъл прът. Осъди ги за да знаят ннаистина какво е частна собственост. Защото ако някой мине през техният имот (разрешено по закона) реват до възбога за свещенната частна собственост в сайта си където използват фотографии без разрешение на автора им (забранено по закон).
    Само едно съжаление – авторите на сайта са фирма с над 40 млади хора. Явно без принципи, защото такива като тези от екокурорта не бих ги докоснал и с ръказвица.

Коментирай