РД

Хайде честит ми рожден ден ! (вече на патерици)

Тази година си мислех да пропусна и да празнувам догодина, но май няма да ми мине номера 🙂 Истината беше, че напоследък съм много натоварен и нямах време да мисля много за рождения ми ден. Целият ми ден беше много шантав. Сутринта се събудих в 6:30 в Ивайловград. Имахме още малко работа във ВЕЦ Ивайловград и след това потеглихме към Пловдив. За щастие това беше последния ВЕЦ от обиколката ми (ако остане време, някой път ще разкажа по-подробно за цялата ми командировка). След дъждовно и мъгливо време успявам чак към 13 часа да се появя в офиса с раницата на гръб, лаптопа на рамо и торта в ръка 🙂 Отгоре на всичко днес ни беше ден за одит по ISO9001 (радвам се, че този път изпуснах документалната част). За капак на всичко имаше супер много поръчки. Не знам, тия хора газови централи ли си подаряват за коледа ?!? 🙂

Уфф пак се отплеснах по работа. Да кажа най-важното – благодаря на ВСИЧКИ, които ми се обадиха или писаха за рождения ден !!! Наистина БЛАГОДАРЯ !!! Всички сте страхотни ! Много се радвам, че толкова хора се сетиха за мен. Вие сте истински приятели !

п.с. имам си хамак !!!!!!! 🙂 Искам вече на Мандрица да го пробвам !

п.п.с. Ето каква хубава картичката ми изпрати taralezh 🙂 Първо мислех да напиша текста, но ето цялата .

2 thoughts on “РД

  1. Честит рожден ден Ицо. Желая ти всичко хубаво по-хубаво и най-хубаво да ти се случи. И ти благодаря за помощта.

  2. Честит рожден ден и от мен. И наред с пожеланията, които са ти пожелали всички близки и познати, към които се присъединявам, ти пожелавам и много нови мечти, които да преследваш. Защото животът без мечти е празен. Наздраве!

Коментирай