Седмица с половин ден закъснение

Вчера (в неделя) беше рождения ден на Магито. Още веднъж голямо ЧРД , Маги !!! 😉 Та по случай повода решихме да отидем на някъде в планината. От предишната вечер бяхме решили за някъде покрай хижа Здравец, но вчера както си ядохме тортата, единодушно решихме да зарежем тази идея да се отправим към Чепеларе при баба Руска. След дълго туткане и пазаруване успяхме да тръгнем към 13 часа от Пловдив. Когато стигнахме в Асеновград се усетихме, че може да вземем и Дил с нас 🙂 Йонов й звънна и тя се оказа, че си е в къщи и се нави. Дори ни беше много благодарна, че я измъкнахме от целодневната летаргия с Discovery Channel. Изчакахме я малко да си приготви нещо като багаж и в 14 часа вече се отправихме към Чепеларе. Чак по пътя успяхме да намерим баба Руска по телефона, за да й кажем, че идваме. Тя естествено много се зарадва. Пристигнахме, помолихме я да ни направи родопски клин, а ние петимата отидохме на разходка. Случихме на прекрасен пролетен ден ! Природата над Чепеларе е божествена. Отидохме на невероятни зелени полянки с цъфнали цветя и пеещи птички. Лежахме по земята, точно като онази прословута моя снимка в стил – “лесна е бат’ Ицовата”. (в момента дори ми стои за основна снимка в блога).

Вечерта решихме (то вече нямаше друг начин) да останем да пренощуваме там. Направихме си хубава вечеря, след което се качихме на втория етаж, където с хубава музика и винце (всъщност кой каквото пиеше) се заиграхме на една “игра с думи” (онази с плочките, където нареждаш думи). Неусетно стана среднощ и всеки започна да заспива. Легнахме късно, но на чисия въздух, сутринта сравнително лесно станах по почти същото време, за което ставам за работа. Вечерта се бях обадил, че си взимам половин ден отпуска (при нас може и така 🙂 ), така че към обяд трябваше да сме се прибрали. Герито също беше на работа от 12 часа. Колкото и да ни се струваше, че има време, едвам успяхме да тръгнем към 10:30. Честно казано въобще не ни се тръгваше, но това е друга тема 🙂 Успяхме да стигнем точно на време и направо отидохме на работа. Така работната ми седмицата започна с половин ден закъснение, което си е повод за радост 🙂

Хубава седмица !

1 thought on “Седмица с половин ден закъснение

  1. Какво чувство за красота , нежност и естетика обладават изцяло Усмивчицата……! И “черешката” на тортата е невероятната й скромност!!!

Коментирай