Do you want to go to the plage with me?

Миналия понеделник, след Мандрица, се наложи да се прибера за няколко часа до Пловдив, но вечерта бях отново на път. Прекарах няколко приятни часа в града и към 23 часà с Таня, Пухи и Аспарух Ники потеглихме към Кара Дере. Точно към 4 часà през нощта бяхме вече на черния път след Бяла с тази песен на Crystal Fighters надута в колата (и както се оказва с леко не правилно чут текст) – ето как го чувахме ние:

Do you want to go
to the plage with me?
I’m going down-down-down
there four in the morning,
most beautiful girl I’ve ever seen.
Calm down-down-down,
my love is calling.

Другите разбира се вече бяха си легнали, но ние ги събудихме и дори пак ги напихме 🙂 С Пухи направихме едно нощно къпане с най-многото светещ планктон, който съм виждал някога. Просто бях като магьосник при всяко движение ! След това гледахме невероятен изгрев ! Така е … на джулай няма, но на 2-ри август става.

След това се започнаха едни безметежни дни в пълно забвение, в които се редуваха все приятни работи. Изключение беше само петъка, в който още от през нощта започна един дъжд и не спря почти до вечерта, а времето остана супер мрачно и депресивно. Това наистина беше най-лошото време на което съм бил на Кара Дере. Кофти беше за хората които дойдоха точно в четвъртък вечерта.

Изкарах една седмица на Кара Дере и в неделя трябваше да си тръгвам. Разбира се не ми се тръгваше, но трябваше. Сега като се върнах разбрах, че е не било абсолютно наложително … и естествено всичката работа се оставя за след 1-ви септември. А някои останаха … и все още са на Кара Дерето. Аз се утешавам, че пак ще отида и по възможно не през август, когато дори този огромен плаж се претъпква от хора.

2 thoughts on “Do you want to go to the plage with me?

Коментирай