Нов месец, ново полугодие, нова работа

Въпреки, че не посрещнах някъде джулай морнинг, 1-ви юли тази година си е повратна точка в моя живот. Вчера беше последния ми работен ден на работата, в която изкарах над 5 години, а от днес вече съм на нова (въпреки, че общо взето последната седмица ходих и на двете). Здраво навлизам в IT бранша, и ще видим какво ще се получи. Просто исках промяна. От една година предишната работата ми донесе няколко големи депресии и реших, че трябва да пробвам нещо друго. Аз като си наумя нещо, обичам да го правя. Мразя нищо да не направя и след да си казвам “ейй, какво ли щеше да стане, ако …”. Сега остава да си пожелая успех и късмет с новите (доста) интересни занимания !

Имах един личен пост от януари тази година, който току що го направих видим – За 2009-та. В него си бях записал, според тогавашното ми мислене, какво искам да направя през тази година. Сега установих, че съм изпълнил всичко за половин 🙂 – оправих си зъбите (това го написах тогава, просто за да не се разубедя в последния момент), обиколих един месец по европата, и сега си смених работата. За запознатите само ще вмъкна, че въпросния пост е преди “случката Спасов”. Както се казва изпълнихме петилетката за четири години, а годината за половин 🙂 За следващата половина ?!? Що да не взема да си завърша магистратурата, и без това сега ще имам доста повече свободно време.

Допълнение за (малкото) хора, които имаха служебния ми GSM номер – повече не ме търсете на него. Вече не е мой.

8 thoughts on “Нов месец, ново полугодие, нова работа

  1. Браво! Радвам се, че си толкова позитивен, толкова решителен и толкова слънчев 🙂 Успех! Сигурна съм, че ще се справиш отлично с всички нови цели!

  2. Бъди все така смел и решителен.Пълен успех напред !

  3. Благодаря на всички за пожеланията !

    @Дина: сватба, ама твоята 😉

  4. А новата работа тайна ли е? Че като си написал “интересна” и на мен ми стана интересно, откога ми се иска да чуя нещо наистина интересно да се прави в Пловдив в сферата на IT

  5. Тук май не чете никой ама като прочетох по-нагоре името Сребрин се сетих къде работиш. Прав си интересно е

  6. @Григор: както си прочел по-горе нямаше ме през уикенда и снощи само успях да ти одобря коментара. Та самата “продукция” на Сребрин не ми кой знае колко интересна, но длъжността ми като администратор на Linux сървъри определено ми е интересна. Това имам в предвид като казвам, че харесвам новата ми работа. Иначе наистина е хубаво, когато в Пловдив се случват интересни неща и има интересна работа. Освен това в сайтовете на Сребрин пише “произведено в Пловдив”, което много ми харесва като идея.

Коментирай