Боя и бира

Днес най-сетне свърших с боядисването на колата ми ! 🙂 Бачках до обяд и след това бях в Крумово за боядисването. На работата ходих до "Ален мак" да инсталираме едни газсигнализатори (който дори тръгнаха и работят нормално) и след това до "Марица", където търсихме банков код и булстат, за да си вземем парите от последния ремонт. Малеее тогава как се катерих като спайдермен, за да ги слагам тези датчици … но това е една друга история 🙂 Иначе това Марица е супер огромно предприятие. Точно стил як комунизъм – има си всичнко. Само където сега е много западнало и повечето от сградите пустеят.Днес поне не ми се наложи да пиша документация цял ден. Е утре не се знае 😛 То трябва да отида и на годишен технически преглед този месец и може и утре да пробвам да отида. Ще ми е за първи път 🙂 и си нямам представа за какво става дума. Е предполагам, че ще е по-лесно от другия ми първи път 🙂

Да се върна на това какво правих след Крумово. Йонов ми беше писал SMS, че ще ходи в новата квартира на Серго и Красито и аз ако искам да дойда. И така направо от Крумово през Йонов и към квартирата с колата. Хубава им е квартирата. Малка, но уютна ! 🙂 Естесвено носихме бира и решихме да гледаме някой филм на компютъра. След кратък спор и при оказалата се липса на субтитри за "Мълхоланд драйв" се спряхме на "Фермата". Не е нещо особено. Поредния американски филм, в който са се опитали да сложат заплетена история и не знам защо, но не се получава.
И така на биричка, бъркани яйца и филм си прекарах хубава вечер. Има и снимки и ако се сетят да ми ги пратят ще ги кача някъде и ще ви ги покажа. Дори получих SMS от Анито със съдържание "radvam se:)" и от това ми стана още по-добре ! Въпреки, че явно нещата не вървят на добре.

Коментирай