ВЕЦ Тешел

Последните няколко дни започнаха проверки на нашите сензори в различни ВЕЦ-ове. Днес беше мой ред да ходя и ми се падна ВЕЦ Тешел. Намира се след Девин нагоре в Родопите – много красиво място. Там наблизо се намират много туристически обекти, които обаче нямаше как да посетя, защото все пак бях по работа и то не с наша кола. Минахме покрай табела за Триград 12km, което едно от заплютите ми туристически направления за това лято. Разбира се там искам да отида на спокойствие с хубава компания, а не служебно мислейки за евентуални проблеми. Наистина имахме малко проблеми, но се оправихме и веднаха тръгнахме обратно, защото имаше работа и в офиса. На връщане ни заваля страшен дъжд, но аз много не го усетих защото успях да заспя – не бях спал в кола от може би две години, защото обикновенно карам, и днес се почувствах някак странно.

Между другото от няколко дена има една добра и една лоша новина, но няма да ги кажа. Добрата, защото не искам нещо да се прецака в последния момент, а когато стане, ще се похваля, а лошата – защото може да я прочете един човек, който не трябва да научава така. Всъщност вече всичко е наред и всичко премина.

1 thought on “ВЕЦ Тешел

  1. СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ КОГАТО ОТИДЕШ В РОДОПИТЕ, НЕПРЕМЕННО ОТИДИ КЪМ ТРИГРАД, НЕ МИНАВАЙ САМО ПОКРАЙ ТАБЕЛАТА, ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕШ КАКВО ИЗПУСКАШ.ТАМ СЕ НАМИРА ТРИГРАДСКОТО ЖДРЕЛО И ПЕЩЕРАТА “ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО”,МАЛКО Е СТРАШНИЧКО , НО СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ГО ВИДИШ.А И ПРИРОДАТА Е НАПРАВО НЕУПИСУЕМА. ВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕШ ДОВОЛЕН.КОЙТО Е ОТИШЪЛ ТАМ СЕ ВРЪЩА ОТНОВО. СЕГА НА 12.08 ЗАПОЧВА ФЕСТИВАЛА СЛЪНЦЕ-ЛУНА, ИДИ ТОГАВА ДА ВИДИШ КАК ЖИВЕЯТ ХОРАТА ТАМ.АЗ ЖИВЕЯ В СОФИЯ, НО СЪМ РОДОМ ОТ ТРИГРАД.

Коментирай