От страната на досадата до страната на чудесата

След една „нощна смяна“ предишната вечер, последвана от ставане в ранни зори, малко по-късно доспиване, тежък работен ден (за оправяне на проблемите останали от вечерта), в който нищо не вървеше, поне вечерта беше хубава … както си стоях окъснял в офиса и си казвах само този ден да мине, Маги ме попита дали да ме измъква и аз без колебание казах “измъквай ме”. Бях готов на всякакво предложение, а нейното беше да ходим да гледаме Алиса. Така и направихме 🙂 Отидохме в 9, но се оказа че прожекцията е отложена, защото имали технически проблем в залата. Взехме си билети за 22:15. Гери също дойде, както и още едно момиче и момче приятели на Маги. Така петимата имахме да изгубим близо час и половина и го направихме в разходка около братската могила, ядене на бисквити и пиене на чай. Чудна комбинация.

Последва едно гмуркане в страната на чудесата. На пук на хората, които са „очаквали повече“ от този филм, на мен много ми хареса ! Интерпретацията на Тим Бъртън ми се стори страшно добра, както и визията му за персонажите. Чудесен филм според мен.

А вечерта завърши с нощно пътуване до Крумово. Откога не правили с Гери подобни пътувания 😉

3 thoughts on “От страната на досадата до страната на чудесата

  1. Ице, утре ще ходя да гледам Алиса – очаквам много и знам, че ще го получа!

  2. Ико много добре си го казал – давам заверка за тази интересна и колоритна интерпретация – персонажи, костюми, грим, декор – пиршество за сетивата – по едно време дори очаквах вишневите дървета пред замъка на бялата кралица да замиришаш – сериозно

Коментирай