Никой не ме разбира

Мислех тази вечер да пиша, за това как изкарах великден на Мандрица, как валеше през цялото време, как прочетох “любовта трае три години” за два дена, как се наядох … но няма. Ще Ви разкажа^H^H^H^H^H^H^H помрънкам какво ми се случи преди малко. Отивам аз в един магазин, вземам една двулитрова бира от фризера и отивам на касата да си я платя. Бирата струва 2,60 лева, аз поглеждам в профейла, виждам едно 2 и едно 20 лева. Знам че имам и доста монети, така че сигурно ще събера 60 стотинки, но подавам двадесетолевката и решавам да попитам момичето дали има да ми ги развали. Тя ме поглежда и казва: “two sixty”. Аз – шах и мат ! Знам че не ми се разбира като говоря, но чак толкова ли ?!?

3 thoughts on “Никой не ме разбира

  1. Ице, доколкото имам опит от комуникацията с теб, бих заявил, че в момент на вълнение произнасянето на горенаписания текст би ти отнело не повече от 3 секунди и 50 стотни. С други думи, понякога говориш като картечница, което като се абстрахираме от факта че е супер секси, си е малко затрудняващо. Но чак пък “two sixty”.. 🙂

  2. ИЦЕ вълнуваш се и си много емоционален ВСИЧКО Е НАРЕД МАМЧЕТО

  3. Много ми е забавно като ме объркат с някоя чужденка…най-често се случва по морето. Трябвало да се възползваш и да се позабляваш:)

Коментирай