Без Интернет

В събота вечер отново имаше стращна буря над Пловдив и естествено като резултат от това, цяла неделя нямах Интернет 🙁 Добре че поне този път бях изключил кабела 🙂 Дори отидох на работата ми да ги кача оттам, но се оказа, че там също няма Интернет. Чак снощи вечерта успях да upload-на снимките ми от фотоапарата на сървъра на Йонов . Мохе да ги разгледате необработени тук. С някой от най-хубавите мисля да си поиграя малко с GIMP-a 🙂 обработените сигурно ще ги сложа на nashitesnimki.cjb.net, но не знам кога 🙂 Тази седмица имам доста работа, а в събота най-вероятно заминавам за морето, така че … някой слънчев ден 🙂

Днес в Пловдив започва ежегодния международен фолклорен фестивал и вчера като вървах по главната не можах да чуя българска реч 🙂 направо града се е напълнил с чужденци. Ако имам време може да отида да направя някоя снимка 🙂 Иначе от 18:30 днес съм на пърформанс (как ги "обичам" тия думички само … ) в баня старинна, организиран от Сдружение Изкуство днес. Снощи също бях, но въпреки че почти нямаше хора, беше хубаво 🙂 Имаше готвене на супа, като част от арт-представянето, която след това изядохме разбира се 🙂 След края всички отидохме в Бълборг за по бира.

В събота вечерта бяхме у Серго и гледахме "Тънка червена линия". За пореден път се убеждавам, че воината е гадно нещо ! Не обичам воините ! Дори не обичам филми за воините !

Коментирай