Подготовка за linux fest-a

Сега се връщам от интернет зала Giga, където следващата седмица Open Club Plovdiv организираме Linux fest. Днес правихме нещо средно от предварително събиране, уточняване н програмата и репетиция 🙂
Сега е моментът да отправя и специална покана към всички, които могат да дойдат и присъстват на fest-a. Той ще се проведе на 1-ви май от 11 часа в гореспоменатат зала Гига. Повече информация и записване на страницата на fest-a – fest.openclub-bg.org. Поканени са всички, дори тези които никога не са вижади линукс и искат да узнаят нещо повече за него.

Днес срещата мина добре. Всеки се занимаваше с нещо, но най-важното е че се видяхме всички, защото аз повечето не ги познавах, а и те мен 🙂 Не можахме да инсталираме Mandrake, защото бяха объркани дисковете, но инсталирахме Knoppix на твърд диск, нещо което не бях виждал до сега. Ще има една машина на която ще има инсталиран много софтуер и аз инсталирах Thunderbird и Open Office на нея. След това сложих и проверка на правописа на български. Въобще подготовката е в пълна сила ! Сега мисля и у нас да си инсталирам най-новата проверка на правописа в Open Office.

Коментирай