Три дена ял, пил и се веселил

Просто така се случи – кое беше запланувано, кое не, но като се започна в петък и чак до неделя.

В петъка се събрахме в квартирата на Таня и Пухи, като постоянно идваха още хора. Беше чудесно, докато аз в един момент просто не можех повече и се прибрах да събера малко сили за съботата.

Съботата започна с малко експресно отиване и връщане до Стара Загора. Сестра ми искаше да вземем нещо от там и се оказа, че само в този ден може да стане, а аз бързах да се върна за деня на ръчните чудесии. Някак си май уцелихме първия ден да новия участък от магистралата и влезнахме от много странно място в Стара Загора – сякаш идваш от Димитровград. В крайна сметка това се оказа по-добре за нас, защото бяхме точно до мястото където отивахме. На следващия ден в един вестник прочетох че имало 7 катастрофи само през първия ден на новия участък. Ние видяхме една преобърната кола.

Останалата част от съботата посветих на HandMade Day 4. В дворът на Lite-On магазина имаше много свежи и усмихнати хора, страхотна музика, и невероятни неща ! Правих много снимки. Видях се най-сетне на живо със Стаси (благодаря, че дойдохте специално за случая). Получих безплатни прегръдки на пешеходния мост (това не беше част от HandMade деня, но все пак беше хубаво). Бях на китайски ресторант. Като се стъмни гледахме късометражни филми (май почти всички ги харесаха 🙂 аз също се смях като ги изгледах пак). А още по-късно вечерта си направихме страхотно шоу в Петното, където Пухи за пореден път ни разби ! Пак се прибрах по малките часове.

В неделя бях на сватба на братовчетка ми. Сутринта започна с обичайните возене на майка ми и сестра ми на фризьор, миене на колата и другите приготовления … останалата част от деня продължи със стандартните салтанати за една сватба. Аз дори бях шафер и танцувах ръченица с тортата и кумата. Не беше чак толкова зле 😉 Иначе с костюм не се чувствам себе си. Вие как мислите ? Ето по една снимка от трите дена за сравнение 🙂

Петък събота неделя

edit: по време на сватбата в неделя заварих в ритуалния дом Радионов да се жени (беше предишната сватба). Голямо съвпадение, но го хванах на място 🙂

4 thoughts on “Три дена ял, пил и се веселил

  1. Знаех, че събота ще е чудесен Hand Made Day, но той се оказа още по-чудесен, отколкото очаквах! Заредих се адски много от хората, усмивките и “ръчните чудесийки”.
    Финалът в Петното беше номер 1 в Топ 10-а ми за последните месеци…

  2. а, как можахме, дина, да си забравим биячката? аз само това не мога да разбера.

    иначе съм се погрижила за оная работа.;)

  3. @Дина: направо влезе в топ 1 🙂 И Деня и Вечерта !

    @Гергана: мерси за оная работа 😉 До скоро

  4. @ Гери – супер си, беееееее! Супеееееееееееер!
    @ Ице – ама мерси, съмнявал ли си се в мен? А ти с този сватбен костюм разбиваш всички класации…

Коментирай