Около 20-ти юли

Както предишните няколко вечери, така и тази въобще не ми спи и като цяло не мога да спя. Сега поне съм решил да си запиша какво става напоследък, че някои хора дори ми звъннаха да ме питат какво правя, защото не съм писал в блога и не знаели 🙂 Хора, блога си е за мен, ако се интересувате от мен – звънкайте … радвам ви се 🙂

Миналата събота и неделя бях в Мандрица, този уикенд също ще ходя, следващия съм на сватба на братовчет ми и като цяло искам да се оплача, че не ми остава време за моите си пътешествия. Май ще трябва да изчакам чак отпуската. А ми се ходи някъде. И си търся хубава палатка. Някой да препоръча нещо ?

Вчера (в сряда по-точно) бях на новата изложба в Баня Старинна.  Снимките на Гоце Наневски ми харесаха, работите от вестници на Исмет Рамичевич по не ми допаднаха. Ако имате свободно време минете и разгледайте – така и така нищо друго не се случва в този град в този заспал сезон.

Тази вечер отидох да гледам “Парфюмът: историята на един убиец” от програмата на филмовите нощи във Филипополис. Историята не ми допадна особено (не съм чел и  книгата), но въпреки това е доста въздействаща, както и филма. Препоръчвам го. Лятното кино дори беше препълнено, въпреки че това вече беше третата прожекция на филма. Не очаквах такава навалица и дори се наложи да стоя на дървените “седалки”. Иначе отново си бях сам – този път дори не си направих труда на звъня на много хора.

Преди няколко дни пък Спастнята ме зариби по SecondLife и дори се регистрирах. Интересна идея, която някои ми се струва че вземат твърде на сериозно. Иначе е забавно, особено ако има някои с който да правите простотии. Спастнята ме заведе по някакви металски феста и куфяхме. Всъщност има най-различни и разнообразни места. Става да загубите няколко минути и часове, ако имате свободни. Добро впечатление ми направи, че като отидох на мястото наречено Bulgaria навсякъде имаше плакати за спасяването на Странджа и за свобода на медицинските ни сестри в Либия.

Вчера между другите неща установих и че не бях снимал от повече от седмица и ми стана много странно. Дори почти бях забравил как ми изглежда фотоапарата и отидох на копчетата да направя няколко снимки 🙂 Тази вечер след “Парфюмът” минах през стария град и също изщраках няколко нощни снимки.  Междувременно в Конюшните на царя имаше live unplugged концерт на P.I.F. и целия стар град се озвучаваше от тях. Беше много приятно 🙂 Учудих се как е толкова тихо и се чува толкова надалече.

Сега погледнах часовника и датата и установих, че някъде по това време ставам на точно на 25 години и 7 месеца 🙂 Погледнато от друга страна остава един месец до края на отпуската ми, която дори не е започнала 😛

Хайде стига съм дрънкал несвързани глупости. Лека нощ 🙂 Добро утро ! или каквото там Ви се пада 🙂

2 thoughts on “Около 20-ти юли

  1. Radvam se,4e vse pak pishesh v blog-a si,zashtoto niamam tolkova vuzmojnost da ti zvunia.No ne se radvai mnogo,zashtoto skoro ste moga i gorko ti:))I az iskah da go gledam tozi film,no sum chela knigata i ne sum sigurna che si zaslujava.Ne za drugo no v moiata glava e po drug nachin:))do skoro

  2. Ани, не знам до колко ще ти хареса филма. След като си чела книгата сигурно си имаш някаква представя за героя, а в един филм все пак е доста трудно да се опишат миризмите, което е основното в историята. Въпреки това си мисля, че е отлично направен и добре се усеща поне режисьорското виждане на нещата. А то до колко съвпада с мнението на всеки който е чел книгата е друг въпрос.

    А за телефонния тормоз – не очаквах толкова скоро да го започнеш 🙂 Усмивки 🙂

Коментирай