Из Софията

Малеее, ако продължавам така ще се превърна съвсем на софиянец. След като от петък до неделя бях там заради концерта на De-Phazz, след това имах един ден почивка и във вторник отново заминах за София за двудневен престой. Този път по работа – излагах фирмата на поредната Булконтрола. Тази година за първи път ми се падна (всъщност така се разбрахме) да отида в началото – на подреждането на щанда. Хубав се получи. На Булконтролата поне й е хубаво, че ходят само хора, които разбират за какво става дума и има по-малко зяпачи, които само да досаждат. Като цяло ми направи впечатление, че имаше доста повече чужденци от предишни години. Явно европата все пак си оказва влияние. Иначе беше обичайното кибичене.

Във вторник вечерта останах в столицата. Успях да се видя с Еми за малко по-дълго време, но все пак не много. Бяхме в Червената къща на прожекцията на филма “Алтънджиите идват”. Много добър филм за проблема със златните мини с цианиди около Крумовград. Силно препоръчвам за гледане, ако намерите къде !

По-късно вечерта с Магито отидохме на гости у Алекс, където пийнахме бири, направихме си домашно събиране, и се запознах с няколко интересни хора. По-късно имах и “удоволствието” да изпитам софийските таксита.

Като стана дума, да се оплача – в София движението става все по-зле. През уикенда бях с кола, а сега с рейсове – и в двата случая е ужасно !

Въобще в сряда вечерта, като се прибрах просто изпитах някаква вътрешна радост, че съм отново в Пловдив. Дори заизпращах малко SMS-и с усмивчици от Пловдив 🙂

В сряда вечерта, въпреки че бях изморен, реших да изляза малко из нощен Пловдив и отидох на караокето в Мармалад. Най-вече да видя Донка, че може и да не видим преди да тръгне.

Междувременно днес успях и аз да се изнервя от ремонта вкъщи ! Не знам какво ми стана – принципно не реагирам така, но днес не издържах 🙁

Отгоре на всичко се очертава в събота отново да ходя в София – този път поне с хубав повод 🙂 Иначе има цели четири почивни дни – искам на някъде !

Хора, ХАЙДЕ !

Коментирай