SiteGround

Такаа, ако четете това значи вече виждате новото място на Drundrun.org 🙂 Колко проблеми имаше с местенето само аз си знам, но сега да пробвам дали работи постването .

Ако се чудите защо избрахме SiteGround.com за хостинг, просто вижте какво предлагат и за какви пари. Като допълнение повлия и мнението на Gregg (току що разбирам, че си е затворил блога и не мога да го линкна).

п.с. за финал, не работеше и постването, защото нямаше autoincrement на ID полетата … какво ли още не работи ?!?

6 thoughts on “SiteGround

  1. Честито за избора на по-добрия хостинг доставчик 🙂 ns1 Също изглеждат апетитно, но нямам наблюдения за това как работят.

  2. А ти защо така изведнъж, спонтанно … сбогом ?!? Точно се затърсих за твоя коментар за хостингите и гледам – БАМ! няма нищо

  3. Можеш да ползваш кеша на Google като препратка. “Защо” е тема на друг разговор; тук би трябвало да се дискутира новия хостинг, не моите мотиви за (временно?!) затваряне на блога.

  4. при мен всичко си работи и много много ми харесва 🙂 голямо благодаря и целувки. пак имам много да черпя, с удоволствие ще наваксам като се видим.

    а за Грег и аз исках да запитам защо, ама на мен като на почти непозната май съвсем няма да ми отговори… 🙁 жалко ще кажа само.

  5. Лимонче, прегледай внимателно дали всичко работи и казвай на време за всичко, което ти се стори странно 🙂 Аз намерих доста неща, чак след като поразрових тук-там, но си мисля, че всичко което видях го оправих. Само се чудя защо снимката ми е толкова ниско, но това ще го оправя по-късно 🙂

  6. ау.. голяма грешка.. тепърва ще разбереш колко е бъгав хостинга 🙂

    “просто вижте какво предлагат и за какви пари” – прочети малко terms of use (някъде из сайта им със ситни буквички) и се запознай с лимитациите и защо никога няма да можеш да получиш обещаното 🙂

Коментирай