Понеделник-вторник

Вчера и днес ми се сляха в едно. Снощи след работа взех служебния лаптоп и отидох в офиса на Йонов да оправяме wireless-а. С помощта на 2 литра бира, всичко тръгна както трябва – криптиране, идентификация … (за пореден път се потвърди, че без бира, нищо не тръгва).

След мрежовите настройки, решихме да отидем у Таня да изгледаме някой друг филм. Така и така бях взел компютъра, Йонов взе филми, взехме още бира и отидохме на коновечеринка 🙂 Първо хапнахме малко вкусни сандвичи, защото бяхме доста гладни, а след това изгледахме The Human Stain. След него Йонов си тръгна, Таня заспа и останахме Пухи и аз и по едно време дойде и Цвета. Изгледахме “Мечтатели“. Аз го бях гледал и преди, като не мога да кажа, че много ми харесва. The Human Stain (който не запомних как е преведен на български) ми хареса повече, но и двата са доста тежки драми.

Беше минало 1:30 през нощта и се зачудих дали да си зарежа колата и на другия ден си я взема (все пак бях пийнал доста бира), но реших да остана да спя там и на сутринта направо на работа с колата. Така и направих. Иначе трябваше и лаптопа да мъкна сутринта пеша.

Днес след работата се прибрах 🙂 и малко след това пак излязох 🙂 Отидох да се видя с Гери и колкото ни е акъла, вместо да я закарам към тях тръгнахме към Храбрино. По пътя сменихме посоката и в крайна сметка стигнахме село Руен 🙂 Полюбувахме се на безбройните звезди, светлините на града и студа и … се върнахме.

След това бях на мисия “Happy hands” и вече синьото си има лапа за здрасти 😉

1 thought on “Понеделник-вторник

  1. “Без бира нищо не им тръгва на Иван и Ицо..”, каза Маги 🙂 Иначе “The human stain” много ми хареса, когато го гледах преди година-две. Пак ще си го изтегля, че ми стана любопитно. Препоръчвам “Shooting Dogs” и ако има проблеми с wireless-a отново, кажете да ви дам един Linksys WRT54G , който ми стои в стаята непотребен 🙂

Коментирай