OpenFest 2006 Пловдив

OpenFest 2006 се проведе и в Пловдив. Аз тази година се изживявах като видеорежисьор на заснемането. Ще видим как се справих. Като цяло имахме един голям проблем – не спазвахме много програмата – ту избързвахме, ту се забавяхме. Другия проблем – много до късно беше програмата и накрая не остана никой. Това като проблеми от мен. Положителни неща се надявам да чуя от други 🙂 Все пак се радвам, че OpenFest се случи и тази година в Пловдив. Направихме каквото можахме.

Вечерта след феста установих мой личен рекорд – 5+ бири без да ходя нито веднъж до тоалетна 🙂 Явно биреното ми шкембе расте и дебелее. Иначе добре се събрахме и забавлявахме в Азия, Найлона и Петното 🙂

2 thoughts on “OpenFest 2006 Пловдив

  1. Въпреки, че и аз не останах до края, мога да кажа, че организацията беше на ниво ( по-скоро “отлична” 🙂 ). И лекциите бяха добре подбрани – както се казва “имаше за всекиго по нещо”. Е, наистина, единственото, което се нуждае от подобрение, е разпределението на времето, за да може всеки, решил да пропусне дадена лекция поради някаква причина, да може да “хване” тези след това навреме. Но смятам, че с времето и това ще се подобри(както казват хората “апетита идва с яденето”).
    Още веднъж, поздравления към целия екип на “Open Club” – Пловдив за добре свършената работа, и благодарности към хората, фирмите и ПУ, решили да подкрепят Свободата.

    П.С. Яд ме е само, че си забравих календара на ФМИ в залата. Така хубаво щеше да стои на вратата на стаята ми 🙂 !

  2. Краси, един календар си мисля, че със сигурност ще се намери. На края на феста имаше още много неразопаковани, които си ги върнахме.

Коментирай