DJ LWL

Евала, аферим, машала, ашколсун, браво, Кало 😉 Ставаш за DJ в Петното. Добре сме те обучили да пускаш хубава музика. Шегичка 🙂 Много хубави песни пусна, които бях позабравил и нямаше скоро да се сетя за тях. Успех на новата работа, а ние ще идваме да те навестяваме, колкото може по-често като си там.

10 thoughts on “DJ LWL

  1. а бе нека има … обаждайте се другия път и алкохол на половин цена може да ви издействам 🙂 ама трябва да е естимарската :)) /това го разбрах вчера или завчера/ 😀

  2. 🙂 вече и петното агент си имаме
    сектата се разраства

  3. ей, супер…
    сега остава да накарате секулов да плаща като хората 🙂
    само за сравнение ще допълня, че тук такава работа се плаща по 40$ на час за начинаещи и по 150$ и нагоре (отново на час) за напреднали 🙂
    като това е минимума, отделно се получават до 60% от общите приходи.
    друг е въпроса, че това, с което аз се занимавах минава само в гей клубовете 🙂
    транс не се слуша никаде. хаус се слуша в още по-гей клубовете. електроклаш се слуша предимно в гей клубовете в ню йорк сити. чат пат има някакви рок концерти на местни групи, предимно обаче са концерти на разни образи като u2, aerosmith, rolling stones и разни други, които са разпродали стадионите от миналата година.
    следващият вторник depeche mode ще разписват албуми в магазин, които е в манхатън а след това ще имат подгряващ концерт, на които ще има само 600 души 🙂
    изобщо… не ми се иска да сравнявам нивото…

    представям си какви мизерии щяха да са отново, ако бях останал в пловдив и в момента се занимавах с промоция на playing the angel.
    верно, яко е да си част от промоцията като организатор, но е по-приятно да си част като зрител 🙂

    както и да е, проблема си остава, че рекламата и заинтересоваността на управата в петното към подобен тип събития е супер посредствена.

    надявам се да са се променили поне малко.

  4. Миро, не можеш да очакваш от Секулов да се промени и да започне да дава пари. Дори сега хората на Конюшните все още работят (въпреки, че вече е хладно), само за да си изкарат пари за заплати. Сашо никога няма да даде от неговите, за да си плати задълженията към персонала.

    Знаеш, че тук (в Пловдив) не 40, а 10 ЛЕВА на час няма кой да даде на начинаещ.

    BTW ти там, пускаш ли някъде ? и я прати един подписан диск 😉 а от тук може да ти пратим някой жълт весел пъпеш 🙂

    Иначе снощи беше първото парти на Калоян и имаше много хора. Кало е супер ентусиазиран, а когато нещо се прави със желание, става хубаво. Само да имаше поне малко финансова подкрепа за стимул да се продължава в този дух, щеше да е наистина супер.

  5. абсолютно, като нямаш финансова подкрепа… ентусиазма ти изчезва доста бързо 🙂 особено след като почнеш да инвестираш и секулов почне да се ебава с теб 🙂
    пусках на едно място в somerville, ma.
    има някакви wave/gothic клубове, в които пратих дискове, но дори и да ме вземат на работа… ще е малко сложно, понеже след по-малко от месец заминавам за san diego, ca.
    има доста планове и опции, но wave се слуша предимно от гей обществото 🙂

Коментирай