13 септември

Днес ми беше много крив ден. Не бях на работа, за да свърша малко лични дела, а не свърших нищо. Дори обратното, отчаях се още повече. Май няма да правя mp3 player за дипломна. След няколко телеграфни отговора по мейла от типа:

temata e shiroko razprostranena w Internet.
Triabwa da ima neshto nowo

ne wijdam twoiata injenerna zadacha w towa zadanie

и

za kakwo sam ti az?

се примирих че това задание няма да го бъде. Да точно така, написани на шльокавица, и то от човека, който според моето мнение, е най-добрия преподавател в Пловдивския филиал на ТУ, поне в специалността, която завършвам – електроника. После да не се чудят като дава оценка среден 3 на катедрата, и че най-вероятно тази година няма да има места за магистри в целия факултет.

Не можах да се депресирам, но ми стана тъпо. Още от втори курс разбрах, че не трябва да се дава много зор за училищните проекти, но се надявах с дипломнарта да не е така. Явно съм сгрешил. Сега ще мисля друго задание, а плеъра ще си го направя за удоволствие.

Хубавото нещо днес, е че майка ми има рожден ден. Факт, който обаче не можа да ми оправи настроенито напълно.

Честит рожден ден, мамче !

2 thoughts on “13 септември

  1. Да ти е жива и здрава майка ти!
    Към какъв тип проекти си се насочил за дипломната работа?

  2. Мерси за пожеланията 🙂

    А за проекти не знам. Има някои неща от работата, които мога да ги използвам като основа. Лошото е че се проточи във времето, което всъщност не ме притеснява много. Най-много и казарма да си изкарам и след това …

Коментирай