Летни планове

Както може би знаете, не обичам да правя планове, защото всеки път като ги обявя предварително и не се случват, но като коментар към предишната ми записка започнах и искам да продължа мислите си. От първи август съм в отпуска за две седмици, което значи че още от 30-ти този месец съм свободен 🙂 За сега идеята ми е първо се присъединя към тази имейл покана на Магито:

Subject: pokana ot magi

ихууу тралала ла ла
здравейте мили братчета и сестрички
ето това тук е официална покана за морско-горското катунче, на което ще бъде чудесно да сме всички заедно в любовта и радоста си :))
срещата за пътешествието е на 30.07 в иракли (северно от слънчев бряг на главния път за Варна).. на плажа има заведение, след заведението се тръгва по плажа .. стига се до малка рекичка .. след рекичката има много биваци из гората … ще сме в един от тях 🙂 ще се намерим
ще останем там около 2-3 дни за да можем да се съберем от всички посоки 🙂 и ще решим заедно на къде по черноморието да поемем
на 5.08 тръгваме за село Гела (Родопите), за да посетим събора, който е на 6.08
следват няколко дни прекарани в планината на свеж въздух и звездно небе
донесете музикалните си инструменти 🙂 да си направим истинско катунско джамбуре :))
на 12.08 сме в Триград за фестивала Слънцелуна 🙂
след това слизаме към Асеновград за trance open air партито Мати Земля 🙂
следва малка почивчица 🙂 и очакване на известие за това кога заминаваме за Рила
Носете си катунските принадлежности :)) и не се притеснявайте за нищичко
споделяме всичко, което имаме един с друг, помагаме си и сме щастливи заедно

ден след ден все хубави дни

Маги, надявам се, че нямаш нищо против, че публикувам това тук. Така ще достигне до още повече хора и може още да се навият да дойдат 🙂 дори и аз по някакви причини да не успея да дойда. Така за морето се очертава от 30-ти до към 4-и, когато ще се ходи в Копривщица. На мен лично ми се иска да не стоя на едно място на морето, а да пообиколя южното черноморие, но и за това не ми се правят планове, които може да не станат. Ще направя всичко възможно да ги осъществя, но всичко ще се решава на място.

След това следва около една седмица заделена за подпомагане на процесите свързани с взимането на диплома за висше образование, а след нея следва Слънце-Луна в Триград и околността в периода 12-14 август.

Ако някой е на тези места в тези периоди от време, ще се радвам да се обади да се видим, или всъщност направо каня всички на Иракли и Триград 🙂 Ще е весело 🙂

По-краткосрочните ми планове са довечера в Петното, за последен ден преди да го заворят до началото на новия сезон през есента.

4 thoughts on “Летни планове

  1. о нишичко против нямам :))
    само може да ме радват допълнителните хора 🙂
    колкото повече, толкова повече!

    започвам да си стягам голямата раница от днес още 😀

    малко остава 🙂 хих

  2. КОЙТО НЕ Е ХОДИЛ КЪМ ТРИГРАД МУ КАЗВАМ ДА ОТИДЕ, ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕ КАКВО ЧУДНО СЕЛЦЕ Е.ИДЕТЕ НА ФЕСТИВАЛА СЛЪНЦЕЛУНА, ПРОСТО Е НЕЩО СТРАХОТНО. ХОРАТА СА ТОЛКОВА ДРЮЖОЛЮБНИ, АКО НЯМА КЪДЕ ДА СПИШ ЩЕ ТЕ ПРИЮТЯТ И ДОРИ ЩЕ ТЕ НАХРАНЯТ.НАПРАВО Е СУПЕР

  3. НЕВЕНА: Ще отидем 🙂 за фестивала сме там. Ти там ли ще бъдеш ?

  4. Да задължително ще бъда там , е да сме живи и здрави. Ще пътуваме в петък вечерта, всъщност аз съм родом от Триград , но живея от 10 г. в София. И това много ме радва, че хората харесват нашето китно селце.Аз толкова си го харесвам, но такъв е живота там , че няма работа и повечето млади хора отидоха да работят в големите градове, което е много тревожно. Но какво да се прави.Желая на всички приятно изкарване на фестивала е може и да се срещнем.

Коментирай