Е, стига де !

Стига с тоя дъжд, за Бога,
писна ми, вече не мога (*)

Само вали и гърми. Човек не може да излезе нормално навън. Днес бях на зъболекар и точно да си тръгна отново заваля и трябваше да остана още един час в кабинета докато поспре. Не че не се намокрих. Поне с Дафо оплюхме задружно федората и убунтото, за да мине малко време 🙂 После изпуснах среща на OpenClub, защото така и не спира да пада тая вода от небето. Продължавам да нямам интернет – цяла зима нямаше проблеми със снегове и дъждове, а сега през лятото на всяка буря – без нет. Всичко това въобще не помага за добро настроение и някаква творческа работа. Научно е доказано, че мрачното време подтиска. Айде няма да се оплаквам повече, дано поне скоро се появи интернет-а, че дори не знам кога ще го публикувам това.

п.с. Днес (неделя) продължава с същия дух без почивка 🙁

—-
* интерпретация на текста на Хиподил:

Стига с този секс за Бога,
писна ми, сега не мога !

3 thoughts on “Е, стига де !

  1. Доказано то, на мен дъждовното и мрачно време доста ми харесва , изобщо не ме подтиска – напротив, обичам разходките навън в такова време и мокренето от дъжда. Даже и велосипед ми се кара 🙂 – всичко е измито и мокро и въздуха е приятен. Естествено всеки си има предпочитания и вкусове но най-малкото дъжда ти е виновен за проблемите с нет-а, трябва да се обърнеш към някой друг 😉

  2. Даниел: всеки си има право на мнение, само за колелото не мога да се съглася. Мен целия ме опръсква с най-различни неща, то не се знае какво има по улиците (кал, масла, работи …) и всичко отива по дрехите ми. А за нет-а много дорбе знам кой е виновен и си мисля за смяна на доставчика в обозримо бъдеще.

    Серго: заради ей такива неща

Коментирай