Два уикенда на Мандрица

Така се случи, че последните два уикенда бях на Мандрица. Първия не беше планиран, и го реших в последния момент, за да отида да помогна в ремонта на покрива на навеса, който е на двора (и по план може би бъдеща лятна кухня). Втория уикенд беше плануван с цялата компания да отидем да отпразнуваме рождения ден на Таня. Въпреки, че си го празнувахме и през седмицата, на Мандрица просто продължихме празненствата. Това, което искам да кажа, е че и двата пъти си изкарах чудесно. Само да имаше малко по-стабилен интернет там, на който мога да работя, бих направил всичко възможно да стоя по-дълго време на Мандрица. Особено след ремонтите, които прави майка ми, къщата става идеална. За хората, които все още не са видяли – вече има и камина 🙂

2 thoughts on “Два уикенда на Мандрица

  1. Еее Ице, супер е! 🙂 Много добре изглежда с тая облицовка..
    Ама вземете мръднете на дядо ти свидетелството за тенекиджия по-надалече, че ще потъмнее още повече в близост до камината.

  2. Тя камината си е чудна, къщата се разхубавява, все повече и е чудно местенце.
    Йони, ти остави камината, ами и тоалетната е вече вътрешна, има бойлер и чиниите се мият с топла вода, а за къпане не ти трябват дърва….

Коментирай