Мързел

Това мислех да е един силно самокритичен пост, но сега ми поодмина и може би няма да прозвучи толкова черно. От неделя насам се убедих, че по-голям мързел от мен няма ! Най-лошото, че ме мързи за неща, които ТРЯБВА да свърша, а се мотам за всевъзможни глупости. Върха беше в неделя и се радвам, че тогава се сдържах да не пиша това. Днес малко си седнах на три(четири)буквието и понаписах малко от дипломната ми. Ако всеки ден върша по толкова мисля, че ще е добре. Още повече, че след работа въобще не ми се продължава да мисля за платки, схеми … дори предпочитам да седна да напиша нещо на PHP. Може би за някой програмист е точно обратното, но всеки иска разнообразие.

Между другото ми(ни) свърши мястото на drundrun.org и сега временно няма да мога да обновявам фотоблог-а ми и Нашите Снимки. Трябва да се бръкнем повече пари или да затрием нещо по-радикално. Вторият вариант хич не ми се иска да става, така че остава първия 😛 От host.bg категорично отказаха да увеличат само дисковото пространство (естествено срещу съответно заплщане), без да мина на друг хостинг план.

Преди време имаше едно предаване, което завършваше с добрата новина, и аз сега подобно на тях, искам да завърша с една добра новина (поне за Пловдивчани). Днес ми се обади Йовко и ми съобщи, че ще има представление на Камината в университетския театър в Пловдив на 10-ти май 🙂 Една наистина чудесна новина ! 😉 Някой да иска да помогне с разлепването на плакати ? 🙂

6 thoughts on “Мързел

  1. Нали точно онзи ден се дърпахме на тази тема. Не ми вземай титлата по мързеливост, имай малко респект от по-големите мърди на този свят. Нали ги знаеш златните залъгалки на студентите – 1. от другият семестър започвам да ходя редовно на лекции. 2. от другият семестър започвам да уча навреме за изпити…. ама сега не върви да кажем с тебе – на другата дипломна работа еди-кво-си…. Абе, ще се оправим, няма къде да ходим.

    Завиждам ти за театъра. Наслади му се

  2. Ааа аз ако (като) запиша за магистър ще имам още една дипломна 🙂 Така че другата ще я направя на време 😉

  3. Ти пък :)) разбира се, че не 🙂 Въобще не знам какво ще става в бъдеще, но чакам с нетърпение да видя, защото си знам, че ще има и хубави неща ! 🙂

  4. Ице базата данни брои ли се като място? Ако не – дай да нашаткаме картинките в нея 🙂

  5. Не знам ?!? Според Йонов се брои, но аз не съм сигурен.

    А на мен от вчера не ми работи статистиката на блог-а и се чудя от това ли е, или нещо друго е станало ?!? Дори грешки не дава. Някой ако има идея от какво може да е, да казва.

Коментирай