New Wave или Trance

Тази вечер по предварителна информация трябваше да има парти на Миро в Петното и въпреки, че снощи разбрах, че долу няма да работи през седмицата, реших да отида да видя ще има ли аджеба парти 🙂 Миро твърдеше, че трябва да има, а по едно време се разбра, че във форума на Петното се споменало, че ще има psychedelic парти. Мистерията стана още по-голяма 🙂 За долу нямаше персонал, който да работи и въобще настана всеобщо объркване от лошата (мнооогоо меко казано) организация. Миро и Стоян си тръгнаха бързо и се разбра, че парти няма да има. Трансистите все пак се оказа повече и по-нахални и си направиха парти долу. С Йонов и Здравка се чудехме дали да слезем, но в крайна сметка заседнахме на маса в ресторанта на Петното, където днес на работа беше Таня, Пийвахме биричка и си пускахме хубава музика, защото бяхме останали само ние. По едно време дори пуснахме телевизора и за пръв път от много време гледах “Шоуто на Слави”. На гости беше една американка, която изпълняваше български народни песни. Беше много свежа и й се накефихме. Учи в АМТИ-то в Пловдив и се чудя дали да не задвижа разни връзки там 🙂 След това гледахме и Приятели (пак много се смях) и си тръгнахме. Два дюнера за лев и пеша към вкъщи. Лека нощ 🙂

6 thoughts on “New Wave или Trance

  1. е вие в “хола” много добре се бяхте наредили 🙂
    значи за 25ти се бях разбрал още в самото начало на месеца, че даже и преди това… когато запазвах и 18ти април. на календара на секулов си пише моето име за 18ти и 25ти април, както и за 9ти май.
    видях това във форума и се обадих да проверя дали наистина не се е объркал нещо и ако е така… да поправи грешката си. обясни ми, че момчетата от пси-тех не са му казвали за тази дата и че важното било какво пишело в календара му.
    след което каза, да си печатам рекламата и да не се притеснявам… аз му обясних, че не е моя работа да им казвам кога имат и кога нямат партита… и че това е работа на управата.
    след това им пратих мейл да им обясня, че организацията им е на ужасно ниско ниво и че никой не си е направил труда да напише какво ще има в пловдив инфо при положение, че съм им пратил мейл на 14ти.
    накрая се обадих на секулов да го питам какво става, ще работи ли, няма ли да работи долния етаж… и той ми каза да отида в конюшните.
    там ми каза пред поне 3ма души, че вечерта аз ще съм долу, а пси-тех или ще са горе… или изобщо няма да имат събитие. след това ми каза да се разбирам със стоян (гаджето на диди), който е новият управител на долния етаж за през лятото.
    и аз се прибрах… приготвих се, записах разни дискове и отидох в петното… кадето управителя ми каза “сашо каза, че ти си горе… пси-тех са долу, не знам, не ме питай мен, аз не съм го взел това решение”

    не ми се коментира що за човек е шефа на това заведение… пък и не ме прецака за първи път… затова смятам да не се занимавам повече с петното.

  2. Миро, а ти втория път като дойде, отиде в “спалнята” и така и не те видях да излизаш 🙂 или поне не се обади 🙂

    А за останалото – без коментар. Фактите говорят сами за себе си.

  3. ми там се заговорихме с чефо… и после дойде и “оооо, пепи”, хаха… и до там 🙂 тръгнах си като дойде цецо… да му кажа да си гледа работата 🙂
    пък и не ми се прибираше в нас, не ми се обикаляше, а пък и нямаше смисал да пускам горе, понеже един господ знае какво може да накъса, каде, защо и т.н.
    смятам, че е много по-добре да си на частен купон, отколкото да си горе 🙂
    говорих с пичовете от no sense и се разбрахме да им пратя оферта… събота в текила бар-а при 3 лева вход… добре ли е като идея ?

  4. Звучи добре ! Особено ако съм във VIP листата 😉 В Текилата е широко и може да стане голям купон, ако има повечко хора.

  5. ще мислим и за вип листове 🙂 но предполагам, че ти + още един човек няма да е никакъв проблем…

    ходи ли ти се на концерт на kraftwerk и афтър парти ?:) ако ти се ходи и отново си с транспорт… се обаждай да поделим разноските този път 🙂

Коментирай