И аз се туитнах

Айдеее и аз се туитнах (туитернах не ми звучи добре 🙂 ). Просто цяла вечер ми е лошо от преяждане в китайски ресторант, но не ми се пишеше цял пост за това тук (въпреки, че сега го правя) и си казах – “а-хаа ето за това хората използвали twitter”. И взех че се регистрирах. Да-а-а, регистрирах се основно, за да измрънкам, че ми е лошо 🙂 Аз и преди съм пробвал, но след като видях, че всички желани от мен login-и са заети и се отказах. Сега съм с доста “необичайното”, но пък свободно – hristoiliev.

Здравей, Twitter и може да се следите на twitter.com/hristoiliev

3 thoughts on “И аз се туитнах

  1. аман от социални мрежи и глупости…сорри ице, ама каква е идеята…

  2. @елица: хе-хе кой го казва – човек, който играе игри във facebook 🙂 Идеята мисля става ясна от поста – microblog … вместо да ви занимавам тук с две думи, че ми е лошо, го слагам там. Освен това като намеря някакви готини линкове, също мисля да ги публикувам там.

  3. ми не виждам идеята,но както и да е. а за фейсбук…само за игри става…а и аз не съм играла от повече от месец. нямам време и желание.
    не ми харесва идеята, че ще трябва да влиза на още едно място, за да видя интересните ти линкчета и т.н. И не забравяй, че всички ние сме ‘тук’ за да ни занимаваш дори и с глупости…май т’ва е идеята на блога. Ние сме воайори на твоите постове, за каквото и да са те.

Коментирай