Неделния сноуборд

Традиция стана-а-а … да не повтарям място, където да карам сноуборд. Днес точно си мислех да отида пак в Чепеларе, но в последния момент, сменихме крайната цел на Пампорово. Така и Пампорово стана мое сноубордно завоевание 🙂 Този път поне не бях сам, и дори бяхме пълна кола. Дорито, Вилито, Надя и Димитър запълниха колата, но само аз и Димитър карахме. Другите просто се разходиха, като Вилито я беше много яд че екипировката й не беше в Пловдив. За малко да има и още една кола хора, но за съжаление не дойдоха. То и ние с нашата организация успяхме да стигнем чак на обяд и си взехме само половин дневна карта за лифта.

Пампорово се оказа по-голям дори от колкото си го представях – за първи път спирам да го разгледам повече, обикновено минавам само транзит. Сумати писти, лифтове, влекове, хора … но не беше чак прекалено претъпкано. Дори ми се стори една  идея по-България отколкото Боровец (там си е направо чужбина). За протокола, цените (главно за да мога след време да сравня колко са се променили) –  дневна карта за всички лифтове през уикенда 33 лева, половин ден 20 лева, сноуборд и обувки под наем за ден – 25 лева.

Иначе с карането на борда продължавам да задобрявам. Паданията стават по-малко, но за сметка на това по-качествени. Трябва да се замисля за каска вече.

2 thoughts on “Неделния сноуборд

Коментирай