17-19 октомври 2008

След (най-)ужасния петък на работата, когато почти реших да напускам (щом още си го мисля, май трябва да го помисля по-сериозно, но това е друга тема), последва размазващо хубав уикенд. Поне се опитвах да бъде такъв, като изключвах тъпите мисли за работа. Получи се наистина размазващ и беше посветен изцяло на рождени дни. Още в петък вечерта отидохме в Кольо Мариново на вилата на Йонов, за да празнуваме рождения ден на Пухи, който беше в неделя. Съвсем като в приказките – три дена яли, пили и се веселили ! 🙂 Ама наистина добре се забавлявахме – имаше много танци, усмивки, разходки … и всички най-хубави хора 🙂 Само в неделя ми беше малко лошо, но то дори котката беше в подобно положение, след съботната вечер. Естествено не си спомням нищо повече, така че за конкретни моменти вижте на Нашите Снимки, аз няма да разказвам повече.

В неделя, веднага след като се върнах от рождения ден на Пухи, отидох при другата рожденичка – Яна. Там срещнах доста хора, който не очаквах и които не бях виждал отдавна. Стана як купон, танци-манци, аз пък смесих ром и уиски и стана една … както започнах разказа – беше размазващ уикенд !

4 thoughts on “17-19 октомври 2008

  1. Как ша напускаш?!?! Ми кой ша стане шефче? 🙂

    А относно викенда… малиии… Мисля, че от адската туроператорска фирма рекламират телата ни като пет* хотели… или казано с други думи: “Как да се спра?/Нямам телце/някой го взе”…
    Та така.

  2. @Soupdragon: който иска да става шефче …

    а дяволската компания сигурно вече ни излъчва на живи в дяволско риалити шоу, със специално избрани дяволи

  3. въй…и телата и душите ли ни ги нема…и все не се знае де са…друго си е твърдата вяра в ромчето, ментичката и мастичката…както се пее в една песе “Бира, мастика и ром…ръгаме всеки сезон/Водка, ракия, коняк…Български хоремах” (ама де е ментата…пу,профани)

Коментирай